A.D. 685. This year King Everth commanded Cuthbert to be consecrated a bishop; and Archbishop Theodore, on the first day of Easter, consecrated him at York Bishop of Hexham; for Trumbert had been deprived of that see. The same year Everth was slain by the north sea, and a large army with him, on the thirteenth day before the calends of June. He continued king fifteen winters; and his brother Elfrith succeeded him in the government. Everth was the son of Oswy. Oswy of Ethelferth, Ethelferth of Ethelric, Ethelric of Ida, Ida of Eoppa. About this time Ceadwall began to struggle for a kingdom. Ceadwall was the son of Kenbert, Kenbert of Chad, Chad of Cutha, Cutha of Ceawlin, Ceawlin of Cynric, Cynric of Cerdic. Mull, who was afterwards consigned to the flames in Kent, was the brother of Ceadwall. The same year died Lothhere, King of Kent; and John was consecrated Bishop of Hexham, where he remained till Wilferth was restored, when John was translated to York on the death of Bishop Bosa. Wilferth his priest was afterwards consecrated Bishop of York, and John retired to his monastery (21) in the woods of Delta. This year there was in Britain a bloody rain, and milk and butter were turned to blood.
سال 685 میلادی با سال 61 هجری قمری که سال وقوع حادثه عاشورا شهادت حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) و یارانش بوده، برابر است.
در برخى از احادیث نیز تصریح شده که در روز عاشورا آسمان خون گریست. براى مثال حضرت زینب(س) در روز عاشورا به مردم فرمودند: "أو عَجفبتم أن مَطَرت السماء دماً" آیا از این که آسمان خون گریسته است شگفت زده شده اید؟ در کتب عامه نیز آمده است: "لما قتل الحسین اسودّت السماء و ظهرت الکواکب نهاراً حتى رأیت الجوزاء عند العصر و سقط التراب الأحمر" راوى مى گوید: هنگامى که امام حسین(ع) به شهادت رسید، آسمان تیره و تار شد و ستارهها در روز مشاهده شدند و من ستاره جوزا را هنگام عصر مشاهده کردم. هم چنین در آن روز خاک سرخ از آسمان بر زمین پاشیده شد. مورخان نیز آوردهاند که در این روز در بیت المقدس هر سنگ را که پشت و رو مىکردند، زیر آن خون تازه مى دیدند و پدیده خورشید گرفتگى تا سه روز ادامه یافت
نشانی برخط صفحه مورد نظر در پایگاه بریتانیا نقطه کام
"685. In this year in Britain it rained blood, and milk and butter were turned into blood."
«در این سال (685)در بریتانیا باران خون بارید، و شیر و لبنیات به خون تبدیل شد»
سال 685 میلادی مصادف با تاریخ سخنرانی زینب کبری (س) در کوفه است. گزارش یک واقعه مهم تاریخی (بارش باران خون) از یک منبع تاریخی معتبر و مستقل از این واقعه، آن هم در سرزمینی دور دست بیانگر چند نکته مهم است: الف. اهمیت واقعه؛ ب. فراگیر و گیتی گستر بودن تبعات آن؛ ج. تاییدی دیگر بر صحت آن.
بارش خون در منابع تاریخی شیعی و سنی: بارش خون از آسمان پس از شهادت سیدالشهداء (ع)، واقعیتی است که در کتابهای تاریخی مسلمانان (اعم از شیعه و سنی) مکرراً گزارش شده است: «پس از شهادت حسین بن علی (ع)، از آسمان باران خون بارید، به گونه ای چاه ها و دَلوها پر از خون شد». به طور مثال می توان به کتابهای مهم مسلمانان سنی مانند ذخائر العقبی، صص 144، 145، الصوائق المحرقه، صص 116، 192، تذکره الخواص، ص 284 و تفسیر ابن کثیر، ج 9، ص 162 اشاره کرد.
لینک مقاله اصلی که به انگلیسی است و توسط دو نفر به نام Hj Hala and Hj Zaynab El-Fatah نوشته شده است:
http://www.victorynewsmagazine.com/AngloSaxonChroniclesLadyZaynabbintAliA.htm
از پدربزرگها و مادربزرگها، قصه گریه آسمان بر شهدای کربلا را بارها شنیدهایم. در شهرهای زیادی از کشورمان مردم دیدهاند که روز عاشورا آب برخی چشمهها به یاد حسین(ع) سرخ میشود. حتی درختی است که روز عاشورا قطرات سرخ از شاخههایش میچکد. همه میدانند شهادت امام حسین(ع) در روز دهم محرم سال 61 هجری، صرفاً حادثهای معمولی در تاریخ بشری نبود، بلکه مطابق روایات اسلامی این حادثه دردناک زمین و آسمان و ساکنان بهشت را اندوهگین کرد و پیامبران از حضرت آدم تا پیامبر خاتم (ص) همگی اظهار همدردی کردند و سالها پیش از وقوع این حادثه جانسوز هرگاه از امام حسین(ع) یاد شده یا از سرزمین کربلا گذشتهاند، پیامبران برای آن حضرت اشک ریختهاند. در برخی احادیث تصریح شده، در روز عاشورا آسمان خون گریست. برای نمونه حضرت زینب(س) در روز عاشورا فرمود: «آیا از اینکه آسمان خون گریسته، شگفت زده شدهاید؟» مورخان آوردهاند که در این روز در بیتالمقدس هر سنگ را که پشت و رو میکردند، زیر آن خون تازه میدیدند و پدیده خورشید گرفتگی تا سه روز ادامه یافت. شاید بعضیها بگویند اینها حرفهای مسلمانان است. اگر این موضوع حقیقت داشت دیگران هم از این حرفها میزدند. کمی صبر کنید. سندی هست که برای غربیها هم معتبر است. این سند تاریخی هم این حقیقت را تأیید میکند که آسمان برای حسین(ع) گریست و نه فقط آسمان که تمام اجزای عالم برای حسین(ع) خون گریه کرد. در صفحه 38 کتاب وقایع دوران انگلوساکسون، ترجمه و ویرایش میشل اسوانتون که در سال 1996 میلادی در انگلستان به چاپ و در سال 1998 میلادی از سوی دانشگاه Exeter در ایالت نیویورک تجدید چاپ شده است، چنین آمده است: «در سال 685 میلادی، در بریتانیا آسمان خون بارید و هر جا شیر یا کره خوراکی بود، تبدیل به خون شد یا رنگ آن سرخ گشت. اگر زمان یاد شده (یعنی سال 685 میلادی) را به سال هجری تبدیل کنیم، این زمان با سال 61 هجری قمری مطابق خواهد بود، یعنی همان سالی که سید و سالار شهیدان و آزادگان، امام حسین(ع) به همراه یاران و خاندانش به شهادت رسیدند.» هنوز هم آسمان و زمین به یاد رنجهایی که حسین(ع) در راه حق و حقیقت کشید، اشک میریزد و اگر انسانها از یاد ببرند که حسین(ع) که بود، سنگها و درختها از یاد نخواهند برد. |
امان از دل فرزند حسینی که 1400 سال است که از مصیبت جدش خون گریه می کند.. اللهم عجل لولیک الفرج
به نقل از سایت: hawzah.net
نظر بدهید |